Dijous, 25 d'abril de 2024
política

La Pobla acull el debat dels candidats a l’Assemblea del Consell per la República del Pirineu

Tres dels candidats són pallaresos: Lionel Pla i Agustí Cotonat, de Sort, i Constante Aranda, d’Isona

Redacció La Pobla de Segur | 25 d'octubre de 2021 a les 12:50
Imatge dels candidats a l'assemblea de representants | Tino
Aquest dissabte la sala magna del Comú de Particulars ha acollit el debat amb quatre dels sis candidats que s’han presentat a les eleccions de l'Assemblea de representants del Consell per la República a la vegueria de l’Alt Pirineu i Andorra. Entre els candidats presents hi havia dos pallaresos: Lionel Pla, de Sort, i Constantí Aranda, d'Isona. El també candidat pallarès, però absent dissabte, és Agustí Cotonat, de Sort.

A la pantalla es va poder veure que el Consell per la República ja ha ultrapassat els 100.500 afiliats i continua pujant amb ganes. El Consell espera, "pel bé de tots", que a no molt trigar  s'arribi primer als 200.000 i després als 500.000. El Consell Local per la República de la Pobla va ser l’encarregat de l’organització de l’esdeveniment, que va ser moderat per Carlota Canut.

Les preguntes fetes als candidats van ser, en primer lloc, explicar el motiu de la seva candidatura; les propostes que faria a l'assemblea en cas de ser elegit; la seva opinió sobre la taula de diàleg; si s'hauria de d'activar la Declaració Unilateral d'Independència (DUI), així com qüestions relatives a la unitat dels partits independentistes.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació