Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí

A la venda els forfets de temporada d’Espot i Port Ainé

La previsió és que els complexos d’FGC obrin entre el 26 de novembre i el 4 de desembre

Redacció Pallars Sobirà | 22 d'octubre de 2021 a les 10:30
Pla d'uns esquiadors a l'estació de Port Ainé | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha posat a la venda els forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a l'hivern, entre els quals Espot i Port Ainé, que es podran adquirir amb descompte a les botigues en línia de les mateixes estacions fins al 28 de novembre. A més, les persones usuàries gaudiran de diferents avantatges i promocions, així com de descomptes de fins al 20%.

Està previst que les estacions de muntanya d'FGC iniciïn la temporada d'hivern 2021-2022 entre el 26 de novembre i el 4 de desembre. L'oferta de forfets de temporada està integrada pel forfet FGC Turisme, que dona accés a les sis estacions de ferrocarrils, Tavascan i les estacions de Tot Nòrdic; els forfets de temporada territorials, que permeten esquiar a la Molina, a les estacions del Pallars, el Ripollès i Boí Taüll, i finalment, el forfet de temporada d'esquí de muntanya.

El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d'adult en promoció de 660 euros. Els territorials oscil·len entre els 320 i els 548 euros i el d'esquí de muntanya té un preu únic de 140 euros. Es poden adquirir amb descompte a través de la botiga online de cada estació de muntanya.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació