Dimecres, 24 d'abril de 2024
joves

El Pallars Sobirà inicia tallers adreçats a joves de 12 a 16 anys

El cicle, impulsat des de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà comença aquesta tardor amb un total de 68 propostes

Redacció Sort | 19 d'octubre de 2021 a les 11:44
Els alumnes dels instituts de Sort i d'Esterri seran els encarregats d'escollir els tallers | Servei de Joventut
Aquesta tardor el Pallars Sobirà inicia un cicle de tallers adreçats a joves d'entre 12 a 16 anys. S’han recollit un total de 68 propostes d’entitats i professionals del territori que ofereixen un ampli ventall de temàtiques com ara: alimentació, arts i oficis, sexualitat i gènere, audiovisuals i tecnologia, comunicació i idiomes, espots, música i dansa, enginy i manipulació i natura.

Aquestes propostes són presentades als alumnes de l’INS Hug Roger III de Sort i l’INS Morelló d'Esterri d'Àneu, que són els encarregats d’escollir aquells tallers que més els motivin. Les activitats amb més de cinc inscrits es realitzen entre els mesos d’octubre a desembre i seran totalment gratuïtes.

L’objectiu d’aquest cicle de tallers és contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves de la comarca. També, ampliar els seus àmbits d’interès, oferint un ampli ventall d’activitats i experiències educatives d’àmbit no formal que promoguin la motivació i l’autonomia i el reforç de les seves competències personals i socials en la construcció dels seus propis itineraris personals de futur, juntament amb tota la comunitat educativa compromesa a reduir les desigualtats d’accés a una educació a temps complet al Pallars Sobirà.

La iniciativa s’impulsa en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l'Ajuntament de Sort, l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu, Institut Morelló, Institut Hug Roger III de Sort i Associació Famílies de l'Institut Morelló.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació