Dimecres, 24 d'abril de 2024

El CF Tremp se situa líder amb un festival de gols (7-2)

El CF Pobla cau contra el Bellcairenc (2-0) i el CB Tremp es manté imparable guanyant al Torregrossa (58-52)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 18 d'octubre de 2021 a les 08:34
Jony va marcar un doblet i continua pitxitxi amb vuit gols | TGE
El CF Tremp manté una jornada més la bona ratxa a Tercera Catalana. Els tremolins van aconseguir diumenge la tercera victòria consecutiva golejant a l'Ivars d'Urgell per 7 a 2. Un partit, però, que arribava al descans amb empat a un, i que a la represa es va posar de cara per als locals. Primer amb un gol des del córner de Xavier Farré, seguit de les dianes d'Aleix, Jony -que continua pitxitxi-, Ferpa, Miki Sirvant i Jordi Bacardit. Pluja de gols, doncs, que dona els tres punts al Tremp, i que el situa líder de la categoria.

I a l'altra punta de la taula hi trobem al CF Pobla, que una jornada més segueix sense trobar-se amb la victòria. Nova derrota dels poblatans, 2 a 0 contra el Bellcairenc. Poc futbol i poca intensitat en un matx on els blanc-i-vermells no han tingut cap opció. Els de la Pobla necessiten reaccionar si volen sortir de la cua de la classificació i deixar de ser l'únic equip que encara no ha sumat.

L'equip trempolí es manté imbatut i se situa líder del grup 16 Foto: TGE

El filial debuta amb derrotes

Dimarts el Pedrasanta va ser testimoni del debut del CF Tremp B després de dècades d'absència. I ho va fer, però, amb derrota per 1 a 2 contra l'AEM. El filial trempolí no va tenir temps per al descans, i dissabte va jugar de nou a casa, en aquest cas contra el Benavent de Segrià. Nova derrota (1-7) per a un equip de nova creació i encara en construcció.

Per la seva banda, el FC Rialp va aconseguir diumenge la primera victòria de l'any després de tres jornades sense puntuar. Els del Pallars Sobirà van rebre al Sant Guim de Freixenet a casa i durant la primera meitat van poder sentenciar el partit. Primer amb una diana d'Albert Gironès al minut 10 i al 36 des dels 11 metres per mitjà d'Ignasi Planas.

El CB Tremp: líder i imbatut

En basquetbol, el CB Tremp continua imparable i dissabte va sumar una nova victòria: 58 a 52 contra el Torregrossa. Els visitants no ho van posar fàcil, mostrant un gran encert des de la línia de tres punts. La segona meitat, però, la van dominar els de Tremp, especialment gràcies a les cistelles de Ruben Rodríguez, amb 17 punts; de Josep Maria Condó, amb 15; i de Conti amb 11 punts. Els vermells són ara líders empatats amb el Tàrrega, equip amb qui es veuran les cares el proper cap de setmana.

En l'altra cara de la moneda, i en futbol sala, el Tramver CFS Tremp va encaixar divendres la segona derrota de la temporada a casa del Vila-Sana (4-2). Tot i els gols de Gustavo i Ramon, els locals van dominar el matx sense problemes i van posar contra les cordes a un Tremp que encara no ha sumat cap punt.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9