Dimecres, 24 d'abril de 2024
esports

La Pobla de Segur repetirà a l'edició 101 de la Volta a Catalunya

Serà la quarta vegada que la població acollirà una etapa de la mítica competició ciclista

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 14 d'octubre de 2021 a les 11:30
Imatge dels primers metres de l’etapa que va sortir de la Pobla el 2020 | Volta a Catalunya
Després d'acollir la sortida d'etapa de l'edició centenària de la Volta Ciclista a Catalunya, la Pobla de Segur tornarà a tenir una sortida en l'edició del 2022. Aquesta serà, doncs, la quarta vegada que la Pobla podrà veure una sortida d'etapa de la ronda catalana, després de les viscudes els anys 1979, 2018 i 2021, tot i que l'any 2018 la sortida es va haver de fer de forma imprevista a causa de les inclemències meteorològiques, que van impedir l'inici d'etapa a Vielha.

Per a l'alcalde, Marc Baró, "és un plaer per la Pobla de Segur poder viure un any més la sortida d'una de les etapes de la Volta a Catalunya, que ajuda a visualitzar i promocionar el nostre territori". Aquest any, afirma, "esperem que les nenes i els nens de la Pobla puguin gaudir de la sortida, ja que l'any anterior no van poder fer-ho".

Baró afirma que "la Pobla compta amb un gran nombre d'aficionats al ciclisme que viuen el dia de la sortida com un dia de festa i il·lusió, veient els millors ciclistes del món de prop". Per la seva banda, el president de la Volta, Rubèn Peris, ha manifestat que "el fet de repetir sortida de la Volta des de la Pobla de Segur constata que totes dues parts estem molt satisfetes de com va anar en l'edició anterior".

Peris ha subratllat que "ens trobem còmodes al municipi i estem contents que els seus ciutadans puguin tornar a tenir al costat de casa seva els millors ciclistes". Amb una difusió mediàtica espectacular, que en aquesta darrera edició va arribar a 190 països i va tenir una audiència de 15,7 milions d'espectadors únics mitjançant Eurosport, la Volta és una finestra al món per totes els poblacions que s'impliquen com a sortida o arribada d’etapa.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació