Dimecres, 24 d'abril de 2024
mossos

El Pallars comptarà amb 13 nous agents dels Mossos d'Esquadra

Set agents treballaran a la comissaria de Tremp i sis ho faran a la de Sort

Redacció Pallars | 11 d'octubre de 2021 a les 10:40
Dissabte passat es van graduar 675 nous agents | Mossos d'Esquadra
El Pallars incorpora 13 nous agents dels Mossos d'Esquadra, set dels quals treballaran a la comissaria de Tremp i sis ho faran a la de Sort. Tots ells provenen dels 675 agents de la 34ª promoció del cos que s'han graduat aquest passat dissabte. De fet, la Regió Policial del Pirineu és la que ha incrementat més la plantilla amb 53 nous agents, un 22% més d'efectius que l'any 2019.

Amb aquestes noves incorporacions, els sindicats policials esperen pal·liar la manca d'agents a les comarques del Pirineu i de Lleida, un problema que s'arrossega des de fa anys i que ha estat denunciat reiteradament des del cos. Tanmateix, adverteixen que un nombre significatiu d'efectius es jubiliraran d'aquí poc, un fet que provocarà, afirmen, que aquest augment de plantilla no tinguin tan impacte.

A dia d'avui la policia catalana té un total de 15.263 efectius en les diferents àrees desplegades pel territori. A banda del Pallars, altres ciutats pirinenques com la Seu d'Urgell rebran 13 efectius, Puigcerdà en tindrà 12 de nous, vuit seran destinats a Vielha i cinc al Pont de Suert

Pel que fa a les comarques de Ponent, la xifra total serà de 52 nous agents, dels quals 12 s'incorporaran a la comissaria de Tàrrega, 10 a la de Mollerussa i a la de Balaguer, vuit a la de Cervera, set a la de les Borges Blanques i cinc a la de Ponts.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació