16 d'abril de 2024
art

El CAN de Farrera es tenyeix de tardor amb noves activitats

Aquest diumenge s'ha presentat el #TerraTecaTraca, un nou programa per a la Sobirania Alimentària

Redacció Farrera | 6 d'octubre de 2021 a les 12:03
Vistes privilegiades des del CAN Farrera | CAN Farrera
El Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera ha programat una sèrie d'actes i activitats per aquesta tardor, a banda de les habituals estades de treball. Aquest mateix diumenge es va presentar el #TerraTecaTraca, un nou programa per a la Sobirania Alimentària, juntament amb altres sis residències catalanes de creació, universitat i la revista del mateix nom.

Hi van ser presents el pastor de ramaderia extensiva, Ramon de BesolíSílvia Valenzuela i Ariadna Nieto, arqueòlogues del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC); i l'artista Marta Manyà. El projecte de Farrera també es presentarà a Barcelona la darrera setmana de novembre. El diumenge 21 hi haurà un acte central al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Per altra banda, el 10 d'octubre se celebrarà l'Aplec Saó amb tres artistes convidats: la pintora belga Clara-Lena Lens, la músic i intèrpret de Ribera de Cardós Roser Gabriel, i l'escriptora i poeta de Vilanova de Meià, Ivet Eroles. A la tarda hi haurà presentacions de projectes de muntanya, però no se servirà el dinar multitudinari per raons sanitàries.

La novetat dels 25 anys de l’Aplec Saó és que el dilluns 11 se celebrarà un debat sobre cultura i sostenibilitatPirineu, emergència cultural, amb pensadors crítics com el valencià José Albeda, el madrileny Jorge Riechmann, i la iniciativa local de la Seu d'Urgell Art a Pinyó (art, bicicletes i Pirineu).

Finalment, l'octubre acabarà amb les quartes Jornades d'Art, Natura i Espiritualitat que enguany comptaran amb la participació d'Àngels Canadell, Dídac Lagarriga, Rosa Llop, Martina Millà i Roger Canadell.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació