Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG SETEMBRE: Ja coneixem les guanyadores de les dos bosses de mà solidàries «Dinnasiré»!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 29 de setembre de 2021 a les 12:19
El sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari | Dinnasiré / PD
Ja coneixem el nom de les dos guanyadores del sorteig del mes de setembre, consistent en dos bosses de mà 100% cotó, fetes a mà i amb tela africana, de la nova marca de roba solidària del Pallars, Dinnasiré! Comptem amb dos bosses, per tant, aquest mes han resultat dos guanyadors.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i les afortunades, escollides mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al matí, han estat Alba S. (Cellers) i Marina R. (Tremp). Enhorabona!

Estil africà amb tall occidental


Dinnasiré és el projecte de Maimona Camara, una jove emprenedora de Tremp, originària de Gàmbia, que ha fusionat les seves arrels amb el món occidental, on ella s'ha format com a persona i empresària. La jove emprenedora confecciona a mà les peces de roba amb teles d'estil ètnic africà però amb un tall occidental. La seva roba és el producte de la fusió entre Àfrica i Europa amb un estil innovador, modern i purament artesanal. Tota la roba es produeix aquí i es ven a tot el món.
 

Maimona Camara és la impulsora de Dinnasiré. Foto: Dinnasiré


A més, per tal d'honorar les seves arrels, part dels beneficis de les vendes es destinen a persones migrants en situació complicada, convertint-lo en un projecte solidari i socialment responsable.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 89 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: octubre


El proper sorteig tindrà lloc el mes d'octubre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del dia 20 d'octubre. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació