Divendres, 19 d'abril de 2024
sostenibilitat

La Pobla de Segur participa a la Setmana Europea de la Mobilitat

Diumenge es va organitzar una caminada pel Camí de Ribera i el 8 d'octubre tindrà lloc una jornada lúdico-esportiva amb els alumnes de l'institut

Redacció La Pobla de Segur | 28 de setembre de 2021 a les 10:02
Imatge dels participants de la Caminada pel Camí de Ribera | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur participa un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat amb l'organització de diverses activitats. Els veïns i veïnes han pres part aquest passat diumenge de la Caminada pel Camí de Ribera, on han pogut gaudir d'una sortida pel camí que voreja el riu Noguera Pallaresa.

Durant el recorregut de la via els participants van aprofitar per recollir les deixalles que s'anaven trobant. Per seguir amb els actes programats, el proper 8 d'octubre està prevista una jornada lúdico-esportiva amb els alumnes de l'Institut de la Pobla de Segur. Aquesta activitat, ajornada el 20 de setembre per raons meteorològiques, es farà dins i fora del recinte de l'escola amb diferents activitats esportives com futbol, bàsquet, tennis taula i bàdminton, entre d'altres.

Algunes activitats es faran al carrer per tal de conscienciar a la població que utilitzi menys els vehicles a motor per dins de les poblacions. Per aquest motiu, part de l'avinguda Catalunya estarà tallada al trànsit durant aquell divendres al matí.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació