Dissabte, 20 d'abril de 2024
trànsit

La campanya d'estudi de trànsit de la Pobla detecta un 2% d'infraccions

Del 2 al 8 d'agost un total de 26.803 vehicles van passar per davant dels radars mòbils

Redacció La Pobla de Segur | 27 de setembre de 2021 a les 09:15
465 dels vehicles infractors rebran la corresponent sanció econòmica | Ajuntament de la Pobla de Segur
Durant la setmana del 2 al 8 d'agost, els radars mòbils col·locats en cinc punts de la Pobla de Segur van detectar un total de 523 vehicles que superaven el límit de velocitat. Una xifra que representa un 2% dels 26.803 vehicles que van passar davant dels dispositius.

Els radars, que van ser col·locats a les avingudes Verdaguer i Estació, estaven configurats per fotografiar aquells vehicles que superaven els 56 km/h, malgrat que la velocitat màxima d'aquestes vies és de 50. Del total de 523 fotografies a vehicles infractors, 465 són vàlides per a rebre la sanció corresponent. D'aquests, 173 superaven els 60 quilòmetres per hora, 10 ho feien a més de 70 i només tres circulaven per sobre dels 80.

L'objectiu principal de la campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, i així millorar la seguretat viària del nucli urbà. En aquest sentit, l'alcalde de la Pobla, Marc Baró, s'ha mostrat satisfet pels resultats de la campanya. Baró afirma que "tot i tenir la sensació que en general als carrers de la Pobla se superaven les velocitats permeses, hem pogut comprovar que no és així".

Una vegada analitzades les conclusions de l'informe, el consistori prendrà les mesures corresponents pel que fa a la seguretat viària. "Ens plantejarem opcions per pacificar el trànsit, com pot ser fer més visibles els passos de vianants o instal·lar a la calçada elements reductors de la velocitat", ha anunciat Baró.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació