Divendres, 26 d'abril de 2024
motos

Rialp acull la 4ª «Cherokee Rider» durant aquest cap de setmana

La concentració motard tindrà enguany un recorregut de més de 600 quilòmetres per carreteres obertes al trànsit

Redacció Rialp | 24 de setembre de 2021 a les 11:00
Imatge de l'edició del 2019 de la Cherokee Rider | Ara Lleida
Rialp acollirà durant aquest cap de setmana la 4ª edició de la Cherokee Rider, un gran esdeveniment per als amants de les motos i de caràcter no competitiu. La cursa tindrà enguany un recorregut de més de 600 quilòmetres per carreteres obertes al trànsit, entre les dues rutes que s'han previst pel Pirineu i el Prepirineu.

La ruta més clàssica, amb moltes corbes i sempre per carretera asfaltada, té un recorregut de 263 quilòmetres i un temps previst de 3 hores i 50 minuts. La segon ruta, anomenada Adventure Mixta i apta per a totes les motos, tindrà un recorregut de 352 quilòmetres i combina bona carretera amb tres trams alterns de pista de 4 quilòmetres i 50 quilòmetres de carretera amb asfalt trencat, amb un temps previst de 5 hores i 40 minuts.

Totes dues rutes sortiran el diumenge 26 entre les 7:30h i les 8h del matí. L'hora prevista per acabar serà les 15h de la tarda, amb el lliurament de l'adhesiu oficial i el dinar de comiat. Per dissabte s'han organitzat diferents activitats després del check-in dels incrits, el lliurament de la samarreta oficial i l'obertura. 

Entre les activitats previstes s'ha programat una gimcana de motos, proves de KTM i Moto Guzzi, mercat de productes, cavalls, música, bosc vertical, proves airbag elite i al vespre un sopar amb concert de música en directe. La Cherooke Rider va més enllà d'una concentració motorista, ja que es tracta d'un esdeveniment que vol posar en valor els diferents atractius turístics del territori, motiu pel qual compta amb el suport del programa Mototurisme Ara Lleida.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació