Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

L'AMI convoca concentracions de suport a Puigdemont a les vuit del vespre

Seran davant dels ajuntaments catalans i a les places de tots els pobles i ciutats

Irene Montagut Barcelona | 24 de setembre de 2021 a les 10:20
Concentració en suport a Carles Puigdemont | Gala Espín
L'Associació de Municipis per la Independència ha convocat concentracions aquest divendres al vespre arreu de Catalunya en suport a Carles Puigdemont, detingut aquest dijous al vespre a l'illa italiana de Sardenya. Les concentracions es faran a les vuit del vespre davant dels ajuntaments catalans i a les places de tots els pobles i ciutats que s'hi sumin. 
 
Puigdemont s'havia desplaçat fins a Sardenya per participar en l'acte Aplec Internacional Adifolk a la ciutat de l'Alguer, on dos policies de paisà el van retenir quan hi va arribar. L'entorn del líder de Junts ha confirmat aquest divendres al matí que Puigdemont ha passat la nit en una presó de Sàsser i està actualment a disposició dels jutges de la Cort d'Apel·lació de Sàsser.


Hi ha un gran dubte per saber quin és el forat legal que n'ha permès la detenció, ja que les euroordres de Puigdemont, Ponsatí i Comín es van suspendre i la justícia europea va retirar-los la immunitat parlamentària. Ara, però, f​onts del Suprem apunten a NacióDigital que l'euroordre "mai s'ha desactivat.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació