Dissabte, 20 d'abril de 2024
automobilisme

Tavascan ja té el seu vehicle de competició elèctric

​Cupra presenta el 'Tavascan Extrem E Concept', un vehicle de curses elèctric que participarà en la competició 'Extreme E'

Redacció Tavascan | 22 de setembre de 2021 a les 13:43
Imatge del Cupra Tavascan Extrem E Concept | Cupra
Cupra ha presentat el Tavascan Extrem E Concept, el vehicle de curses elèctric que participarà en la competició Extreme E. Segons ha anunciat l’empresa automobilística en un comunicat, el prototip "avança el llenguatge de disseny del futur Tavascan de producció", que serà el segon model 100% elèctric de Cupra. El vehicle es dissenyarà i desenvoluparà a Martorell (el Baix Llobregat), i està previst que arribi al mercat el 2024.

El disseny exterior del Tavascan Extrem E Concept és totalment nou i està format per materials naturals, que el fan més sostenible, flexible i fàcil de reparar. El cap de Desenvolupament Tècnic de Cupra Racing, Xavi Serra, ha assenyalat que el cotxe utilitza "fibres de lli a tota la carrosseria que milloren la sostenibilitat, a més d'elements impresos en 3D que es poden fabricar ràpidament”.

El director d'Estratègia, Desenvolupament de Negoci i Operacions de Cupra, Antonino Labate, ha assegurat que "l'electrificació, la sostenibilitat, l'equilibri de gènere i la diversitat són valors comuns a Cupra i a Extreme E”. El vehicle està equipat amb una bateria de 54 kWh situada darrere el lloc de conducció, que aconsegueix una distribució de pesos òptima i permet una acceleració de 0 a 100 km/h en aproximadament quatre segons, d'acord amb a la normativa.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació