Dijous, 25 d'abril de 2024
violència domèstica

Una parella de Tremp va a judici per agredir-se davant del fill

La Fiscalia demana penes de vuit mesos de presó per a la dona i 80 dies de treballs comunitaris per a l'acusat

Redacció Lleida | 22 de setembre de 2021 a les 08:45
Un Mosso a les portes del Jutjat de Lleida | ACN
Una parella de Tremp va ser jutjada dilluns per agredir-se davant del seu fill, tal com avança el diari Segre. Els fets van tenir lloc el passat mes de febrer a l'habitatge familiar de la capital del Pallars Jussà, on la parella, en tràmits de separació, conviu amb el seu fill de set anys. 

Durant el judici, dut a terme pel jutjat penal número 3 de Lleida, els dos acusats van explicar que l'agressió mútua es va produir després d'una discussió, i que el menor va ser testimoni dels fets. Per una banda, la dona va declarar que la seva exparella l'havia empès, mentre que l'acusat va fer constar que ella li va donar un cop a la cara.

Tots dos estan acusats per la Fiscalia per un delicte de violència en l'àmbit de la llar. Ara bé, el ministeri públic ha demanat més condemna per a la dona al considerar més creïble la versió de l'acusat. Per una banda, perquè la dona va caure en vàries contradiccions en la seva declaració. 

Per altra banda, el menor va explicar que havia vist la seva mare agredint al seu pare. En aquest sentit, la defensa de la dona va assenyalar "inducció" en la declaració del menor. És a dir, que sospita que el fill va declarar en contra de la mare forçat o empès pel pare i/o pel seu entorn. Pel que fa a les penes, la Fiscalia ha demanat vuit mesos de presó per a l'acusada i 80 dies de treballs comunitaris per a l'acusat per violència domèstica.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació