Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Tremp estrena un «pump track»

L’Ajuntament de Tremp instal·la aquest equipament esportiu adreçat a ciclistes, patinadors, ‘skaters' i ‘longboards'

Redacció Tremp | 21 de setembre de 2021 a les 12:25
Joves i infants gaudint del nou pump track de Tremp | Ajuntament de Tremp
El passat divendres es va inaugurar a Tremp i sota una gran expectació el nou pump track, un circuit asfaltat i amb corbes peraltades pensat per a ser usat amb un monopatí o patinet. La particularitat d’aquest tipus de circuits és que no és necessari impulsar-se amb el peu -si es va amb patinet o monopatí- o amb els pedals -si es circula amb bicicleta-, ja que l'impuls s'aconsegueix només amb la inèrcia adquirida amb els salts.

El pump track ha tingut un cost de 30.000 euros i ha estat finançat amb fons propis per l’Ajuntament de Tremp. L’empresa Pump Track Park SL s’ha encarregat de la construcció i homologació d’aquest equipament. De fet, el rider Manel Ibars, responsable tècnic de l’empresa, va realitzar una demostració per al públic assistent i va fer una petita classe als nens i nenes que volien estrenar-lo.

Unes 200 persones es van aplegar a la zona per veure la demostració i una seixantena de nens i nenes van escoltar els consells del rider per grups d’edat. Aquesta instal·lació, ubicada a la zona del Juncar, al costat de l’skate park i just davant de les pistes de tenis, complementa l’oferta d’equipaments esportius de la capital del Pallars Jussà.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació