Divendres, 19 d'abril de 2024
fira del codony

Concurs d’aparadors per promoure la Fira del Codony de Tremp

L'Ajuntament de Tremp organitza una nova edició del concurs 'Aparadors de codonys' adreçat al comerç local

Redacció Tremp | 20 de setembre de 2021 a les 12:44
Comerç trempolí decorat amb codony en una edició anterior del concurs | Ajuntament de Tremp
A un mes de la Fira del Codony, l’Ajuntament de Tremp torna a organitzar el concurs Aparadors de codonys, adreçat als comerços i serveis de Tremp. L'objectiu és estimular les visites al comerç local i unificar la imatge de la ciutat per donar major ressò a un dels seus esdeveniments més reconeguts.

Els establiments que hi vulguin participar s'han d'inscriure abans del 8 d'octubre i decorar els seus aparadors amb el codony com a motiu principal. Aquests hauran d'estar exposats com a mínim des de l'11 d'octubre fins al 31 de novembre.

El concurs tindrà un únic guanyador que escollirà el públic, votant a través d'una plataforma online o presencialment el dia de la Fira del Codony. El premi consistirà en un xec de 300 euros i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més, els establiments que formen part del Comerç Associat de Tremp (CAT) optaran també a un accèssit que dotarà la pròpia entitat.

Aquesta és la tercera edició del concurs, que compta amb molt bona acollida per part del sector. Els establiments guanyadors de les anteriors edicions han estat Gourmet Pallars, el 2019, i La Masovera, el 2020.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació