Divendres, 26 d'abril de 2024
dansàneu

La 31ª edició del Dansàneu ja té data: del 24 al 31 de juliol

El festival del 2022 aprofundirà en el treball creatiu i artístic vinculat a la cultura, la dansa i la memòria democràtica

Redacció Esterri d'Àneu | 14 de setembre de 2021 a les 10:47
Imatge d'una de les actuacions del Dansàneu d'enguany | Joan Blanco / Dansàneu
El 31è Dansàneu ja té dates: serà entre els dies 24 i 31 de juliol de 2022. El Consell Cultural de les Valls d'Àneu les ha fet públiques d'acord amb la Mancomunitat de Municipis de les Valls d'Àneu. L'anunci s'ha fet donant les gràcies novament a totes les persones que han gaudit i han participat de la 30ª edició del Festival de Cultures del Pirineu, que va tenir lloc a finals del mes de juliol d'enguany.

Els responsables del Consell Cultural han volgut posar en valor que "conjuntament hem superat obstacles i abraçat alegries com el Premi Nacional de Cultura que se'ns han concedit enguany". Tanmateix, afegeixen, "res dona més sentit al festival que l'èxit d'assistència que ha tingut, la vostra confiança i el vostre suport". 

Igualment, l'entitat cultural pirinenca ha recordat que el Dansàneu de 2022 aprofundirà en el treball creatiu i artístic vinculat als eixos següents: cultura, dansa, música, patrimoni, memòria democràtica i territori.

Un bon exemple de tot plegat és la peça audiovisual que va servir per cloure l'edició del 2021, Brots tanshumants, una caminada artística i un documental realitzat en directe en què el ballarí Magí Serra i el músic Arnau Obiols, acompanyats del creador audiovisual Pepe Camps, es van unir per fer una transhumància de quatre dies pel Pallars.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació