Dimarts, 23 d'abril de 2024
obres

Llavorsí ja disposa d'una nova sala de vetlla

L'equipament s'ha habilitat a l'edifici de l'antiga serradora del municipi

Redacció Llavorsí | 14 de setembre de 2021 a les 13:45
Imatge del nou edifici de la sala de vetlla de Llavorsí | Ajuntament de Llavorsí
El municipi de Llavorsí ja disposa d'una sala de vetlla. L'equipament, que s'ha habililitat a l'edifici de l'antiga serradora, té un total de 98 metres quadrats i consta, a més, d'un porxo obert a l'entrada, de gairebé 13 metres quadrats, que permetrà aixoplugar els taüts quan arribin amb el cotxe fúnebre.

Les obres, que es van aprovar la tardor del 2019, han comptat amb un pressupost total de 120.000 euros, dels quals 90.000 han estat aportats com a ajut directe per la Diputació de Lleida. En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha mostrat la seva satisfacció pel nou equipament, i ha explicat "ha tingut molt bona acollida entre la gent del poble”.

La sala de vetlles, que no s'ha pogut inugurar oficialment a causa de la pandèmia, es va posar en funcionament al mes de març. En aquest sentit, Vidal destaca el "benefici que suposarà per als veïns i veïnes del municipi", ja que fins fa pocs mesos s'havien de desplaçar fins al tanatori de Rialp per tal de vetllar els seus difunts.


Altres noticies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació