Divendres, 19 d'abril de 2024
festes

Tremp tanca la Festa Major amb bones sensacions i èxit de públic

Durant els dies de festa no s'ha registrat cap més accident o acte vandàlic destacat

Redacció Tremp | 13 de setembre de 2021 a les 11:00
El concert de Miki Nuñez ha sigut el que més públic ha reunit | @mikinunez_cat
Tremp ha tancat els actes de la Festa Major, la segona de l'era Covid, amb molt bones sensacions i amb gran èxit de públic en totes les activitats. El castell de focs d'aquest diumenge a la nit, fet des de tres punts de la ciutat, va marcar el punt i final a un programa d'actes variat i per a tots els públics.

Si bé el concert de Miki Nuñez va ser l'acte que va comptar amb una major presència de públic, des de l'Ajuntament de Tremp destaquen la bona rebuda que han tingut els altres concerts, especialment entre la gent gran. També han tingut especial repercussió les activitats per als més menuts i les de caire cultural, com la ruta literària de Maria Barbal o les sardanes.

Tanmateix, la nota negativa té a veure amb la reserva d'entrades. Tal com explica l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, hi ha hagut gent que va reservar entrades per als diferents actes, però que finalment no ha fet acte de presència. Un fet, assegura Cases, que ha impedit a altres persones poder assistir a les activitats o concerts.

Pel que fa a les restriccions contra la Covid-19, l'alcaldessa destaca que la gent ha seguit majoritàriament totes les normes sanitàries, com ara l'ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic, així com les distàncies de seguretat. En aquest sentit, Cases ha donat les gràcies a l'organització i a la Policia Local per garantir el compliment d'aquestes mesures.

Festa Major segura i sense més incidents


Per altra banda, malgrat els actes vandàlics que van tenir lloc a les portes de la Festa Major, durant els dies següents no s'han produït més incidents d'aquest tipus. Un fet celebrat pel consistori, i que Maria Pilar Cases atribueix a la bona coordinació de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que han vetllat pel manteniment de l'ordre i la seguretat durant els dies de festa.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació