Dimarts, 23 d'abril de 2024

El CF Tremp jugarà la final de la Copa Pirineus contra l'Organyà

Els trempolins van guanyar al Rialp per 3 a 1 en el partit de tornada de les semifinals

Tomàs Garcia Espot Tremp | 13 de setembre de 2021 a les 11:35
Miki Sirvant anotant un dels gols que va donar la victòria al Tremp | TGE
El CF Tremp es va tornar a imposar al FC Rialp en el partit de tornada de les semifinals de la Copa Pirineus (3-1). En un partit al principi ensopit, els dos equips van anar augmentant les revolucions, i abans del descans un potent xut creuat de Simba va donar l'avantatge als trempolins.

A la segona meitat, el matx es va igualar i les ocasions se succeïen entre els dos bàndols. El Tremp, però, es va bolcar en atac i al minut 51 Miki Sirvant va posar el 2 a 0 al marcador amb un gran gol de vaselina. Quinze minuts després, el Rialp va escurçar distàncies amb un penal transformat per Adrià Ovando, però al cap de poc temps, Sirvant va sentenciar el partit amb una rematada de cap

Amb aquesta victòria, que se suma al 0-3 del partit d’anadaels trempolins passen amb un global de 6-1 a la final de la Copa Pirineus, que disputaran diumenge que ve contra l'Organyà, que jugarà com a local al camp de les Lloredes. Al final del matx, el CF Tremp també va rebre el trofeu Ciutat de Tremp, que se celebrava en motiu de la Festa Major.

El CF Pobla també guanya el seu partit de pretemporada

Per la seva banda, el CF Pobla també es va endur la victòria en el partit de pretemporada contra el Bellcairenc (1-3). Els poblatans, que enguany hauran de tornar a disputar els partits al Pedrasanta de Tremp al no disposar de terreny de joc, van ser superiors als locals i es van imposar amb gols de Miki Molleví, Gerard Alsina i Miquel Molins