Dijous, 18 d'abril de 2024
política

El Consell del Jussà reforça el seu equip per afrontar les convocatòries del fons europeu

L'ens està analitzant les propostes dels municipis perquè puguin ser incloses en subvencions europees

Redacció Tremp | 10 de setembre de 2021 a les 10:44
Imatge de la reunió de la Junta de Govern del Consell del Jussà | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha reforçat el seu equip amb nous tècnics per tal d'afrontar les convocatòries del fons europeu New Generation. Aquest mateix mes de setembre, de fet, s'incorpora una nova tècnica per gestionar un projecte FEDER ja atorgat i que s'ha de desenvolupar els propers dos anys.

En aquest sentit, la voluntat de la Junta de Govern del Consell ha estat la de continuar treballant per aconseguir el màxim d'inversions al Pallars, de cara a incentivar l'economia i ajudar així al teixit productiu de la comarca.

Durant la reunió de l'ens comarcal, a més, s'han analitzat els projectes que els diferents ajuntaments del Jussà han fet arribar a l'organisme per si poden ser inclosos en convocatòries dels diferents programes de cooperació que puguin anar sortint.

La situació del Servei d'Atenció a la Dependència


Per altra banda, també s'ha informat sobre la situació actual del Servei d'Atenció a la Dependència que el Consell presta directament de manera temporal. Aquest compta amb un total de 125 usuaris, la major part persones grans amb situacions de dependència, que gràcies a aquest servei i l'ajuda de les famílies, poden tenir una correcta atenció a la pròpia llar.


Altres notícies que et poden interessar:




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació