Dissabte, 20 d'abril de 2024

El CF Tremp guanya al FC Rialp en l'anada de les semifinals de la Copa Pirineus (0-3)

El partit de tornada es disputarà el proper diumenge al camp del Pedrasanta

Tomàs Garcia Espot Rialp | 6 de setembre de 2021 a les 10:46
L'experiència i la tècnica trempolina va decantar el resultat del partit | TGE
Victòria clara del CF Tremp (0-3) en l'anada de les semifinals de la Copa Pirineus contra el FC Rialp. Tot i el resultat final, l'equip del Pallars Sobirà, que jugava a casa, va plantar cara als trempolins durant la primera mitja hora de partit. L'experiència i la tècnica del Tremp, però, van decantar la balança cap al costat blanc-i-negre, i a falta de cinc minuts pel descans, Oscar va enviar per primer cop la pilota al fons de la xarxa del Rialp.

Durant la segona part la fatiga i la falta de pràctica durant l'estiu van passar factura als dos equips, i el partit es va estancar. No va ser fins al minut 67, que arran d'una falta dins l'àrea sobre Johnny, els trempolins van poder sentenciar el partit amb un gol de Mutu. I ja en el temps de descompte, Rachid va posar la cirereta del pastís a un partit que obre les portes de la final a l'equip del Pallars Jussà.

Primer derbi pallarès de la temporada

Després de dos anys d'absència, el públic present al municipal Jaume Bonell va poder assistir de nou al derbi pallarès entre Rialp i Tremp. Sumat al partit del proper diumenge, aquesta temporada es disputaran fins a sis derbis entre equips dels Pallars. Per una banda, el clàssic Pobla-Tremp durant la temporada regular, i si no es torcen les coses, el que també disputaran per partida doble el Rialp i el Tremp B a Quarta Catalana.