Divendres, 19 d'abril de 2024
govern

Llavorsí demana fons per construir 15 pisos de protecció oficial

El president Aragonès va recórrer el municipi durant la visita institucional que va fer al Pallars el passat dijous

Redacció Llavorsí | 31 d'agost de 2021 a les 11:57
L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, conversant amb Pere Aragonès | Govern
L’Ajuntament de Llavorsí ha demanat al Govern català que ajudi a finançar els 15 pisos de protecció oficial que el consistori té previst construir al municipi. És una petició que va dur a terme l'alcalde, Josep Vidal, durant la visita institucional que el president Pere Aragonès va fer al Pallars la setmana passada. Aragonès va ser rebut a la casa consistorial, on va signar el llibre d’honor.

Els habitatges de protecció oficial, que se situarien al costat del poliesportiu i en terrenys cedits pel consistori, serien gestionats per l'empresa Incasòl, la qual oferiria tant el lloguer com la propietat dels immobles. En paraules del batlle llavorsinenc, les sensacions de la reunió del cap de l'executiu amb els regidors van ser "bones", i assegura que Aragonès es va mostrar receptiu i predisposat a acomplir amb les demandes del municipi.
 

 

La ruta de Pere Aragonès pel Pallars, recordem, va començar a la Pobla de Segur, on el seu alcalde, Marc Baró, va reclamar suport econòmic per enllestir les instal·lacions esportives de la població, així com per donar "l'empenta definitiva" a les obres de l'Institut d'Esports de Muntanya. 

El president català també va visitar Sort, on es va reunir amb l’alcalde del municipi. Baldo Farré va reclamar a Aragonès més dotació per a comunicacions i accessos a nuclis, i va reiterar la necessitat de tirar endavant el pla de dinamització territorial. A la capital del Sobirà també hi hagué una trobada amb els alcaldes i el president comarcal, Carles Isus, que va demanar la implicació del Govern en un "pla de xoc" per millorar els accessos a nuclis.


 

Altres notícies que et poden interessar






 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació