Divendres, 19 d'abril de 2024
govern

Sort reclama més dotació per a comunicacions i accessos a nuclis

L'alcalde, Baldo Farré, insisteix en la necessitat de tirar endavant el pla de dinamització territorial

Tomàs Garcia Espot Sort | 30 d'agost de 2021 a les 17:11
L'alcalde de Sort, Baldo Farré, conversant dijous amb Pere Aragonès | Govern
Aprofitant la visita institucional del president Pere Aragonès al Pallars, l'Ajuntament de Sort va traslladar el passat dijous al cap de l'executiu la demanda de major dotació pressupostària per a la millora de les comunicacions i accessos a nuclis del municipi i de la comarca. Així li ho va comunicar l'alcalde, Baldo Farré, que va qualificar la trobada "d'agradable i distesa”.

Farré també va traslladar a Aragonès altres inquietuds, com ara la necessitat d'una partida fixa des de diversos departaments del Govern per tal de relaxar l'excés de càrrega de serveis que actualment ha d'aglutinar el municipi. Amb aquesta mesura, el batlle de la capital del Pallars Sobirà creu que es podria paliar "aquest greuge que patim respecte a altres territoris o inclús respecte a municipis veïns.

A més, l’alcalde va reivindicar que així com hi han hagut criteris de "discriminació positiva" inclosos dins del Pla Únic d'Obres i Servei (PUSOC), també seria positiu que hi poguessin entrar criteris de capitalitat "de territoris com el Pirineu, que també patim aquests greuges". Així mateix, Farré va recalcar la necessitat de tirar endavant el pla de dinamització territorial, per tal que "no quedi en un calaix de sastre".
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació