Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

El «Pep Summer Camp» tornarà a Rialp entre el 26 de juny i el 9 de juliol

El campus de futbol de Pep Guardiola obrirà ben aviat les inscripcions per a la segona edició

Redacció Rialp | 28 de febrer de 2022 a les 11:30
Pep Guardiola durant la visita als infants en la primera edició del campus | Pep Summer Camp

Rialp tornarà a ser la seu del Pep Summer Camp, el campus de futbol de l'entrenador català del Manchester City, Pep Guardiola. Després d'una exitosa primera edició, que va tenir lloc l’estiu de l’any passat, el campus dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 17 anys tindrà lloc en dos torns, del 26 de juny al 2 de juliol i del 3 al 9 de juliol.

Tot i que encara no s'han obert les inscripcions, l'organització del campus ja ha avançat que les instal·lacions de l'Hotel Condes del Pallars, gestionat per Rosa dels Vents, serà l'escenari on les joves promeses del futbol passaran la seva estada. I evidentment, el campus també disposarà d'unes instal·lacions esportives "de primer nivell": el camp municipal Jaume Bonell, a més d'una pista de futbol 7 i dues de futbol 5.


A banda dels dos entrenaments diaris, també es realitzaran un torneig durant les tardes i les nits: la Pep Summer Cup, una Champions League entre tots els participants del campus i que es dividiran en diferents equips en funció de les seves respectives edats. 



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació