Divendres, 19 d'abril de 2024
fira

Llavorsí celebra la Fira de l'Ovella amb bona afluència de públic

L'11ª edició ha reunit 20 artesans i productors agroalimentaris de proximitat

Redacció Llavorsí | 23 d'agost de 2021 a les 11:14
La fira ha reunit un total de 20 artesans i productors agroalimentaris de proximitat | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí ha acollit aquest dissabte l'11ª edició de la Fira de l'Ovella amb una bona afluència de públic. Malgrat haver-se de celebrar amb un format reduït a causa de la Covid-19, la fira ha reunit un total de 20 artesans i productors agroalimentaris de proximitat, especialment del Pallars i de l'Alt Pirineu i Aran. També hi ha estat representada l'associació de persones productores del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

L'objectiu de la Fira de l'Ovella és posar en valor l'ovella xisqueta i l'ofici de pastor. En aquest sentit, els tallers i les activitats vinculades a aquest ofici es realitzen conjuntament amb el Concurs de Gossos d'Atura. Un esdeveniment, però, que enguany tampoc s'ha pogut celebrar per tal d'evitar riscos i degut a la situació sanitària.

Balanç positiu


L'Ajuntament de Llavorsí ha destacat la bona rebuda que ha tingut l'edició d'enguany, alhora que espera haver pogut ajudar als productors i artesans locals a recuperar el canal de venda dels mercats, que s'ha vist molt afectat per la pandèmia.
 

Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació