16 d'abril de 2024
mostremp

Tremp es torna Hollywood amb l'exposició «Autèntics. Cartells de Cine»

La mostra de l'Associació Fotogràfica del Pallars ha donat el tret de sortida a la 10ª edició del Mostremp

Redacció Tremp | 18 d'agost de 2021 a les 12:18
Alguns dels cartells de grans pel·lícules encarnades per veïns de Tremp | Jordi Uriach
La ciutat de Tremp s'ha vestit de Hollywood a partir d'aquest dimarts gràcies a l'exposició Autèntics. Cartells de Cine. La mostra, organitzada per l'Associació Fotogràfica del Pallars, ha convertit diversos veïns i veïnes del municipi en estrelles de la gran pantalla, fent-los protagonistes de cartells d'algunes de les pel·lícules més cèlebres que s'han produït al llarg de la història.

Fent parada a la cantonada del carrer Soldevila, al capdamunt de la rambla Doctor Pearson, serà possible veure cartells de fins a 19 films, com per exemple El Padrino, Titanic, El Gran Dictador o Forrest Gump, amb unes cares més que conegudes per a la gent de Tremp. Uns autèntics personatges cinematogràfics de proximitat que han sapigut encarnar l'esperit d'aquells que han triomfat a la ciutat de les estrelles.

Tret de sortida al 10è Mostremp


L'exposició, que ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Jordi Uriach i d'A Galet teatre, ha sigut l'avantsala del Mostremp, el festival de cinema rural al Pallars, que aquest dimecres a les set de la tarda donarà per inaugurada la seva 10ª edició a l'Espai Cultural La Lira, i de la mà de Ferran Castells i Magda Borrell. Pallars Digital en serà, un any més, el mitjà oficial.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació