16 d'abril de 2024
festivals

La música en directe torna a la Pobla amb el festival «Orígens»

Pedro Pastor, Joan Miquel Oliver i Núria Graham seran els artistes d'aquesta edició

Redacció La Pobla de Segur | 10 d'agost de 2021 a les 12:45
Imatge de l'actuació de Roger Mas en l'anterior edició | Joan Llimiñana
Per segon any consecutiu l'ermita de Sant Miquel del Pui de la Pobla de Segur serà l'escenari del festival Orígens, un cicle de tres concerts organitzat pel consistori poblatà i la Fàbrica CTretze. L'edició d'enguany, que tindrà lloc entre el 12 i el 14 d'agost, comptarà amb els artistes Pedro Pastor, Joan Miquel Oliver i Núria Graham.

El cicle té com a objectiu donar vida i homenatjar un emblema i referència del poble com és l'ermita de Sant Miquel, al mateix temps que es fomenta la presència de la música en directe al territori per tal de vincular les arrels del poble i la seva història mitjançant la cultura.

A banda de la música, l'espai del festival també tindrà una zona dedicada al producte de proximitat, amb estands de restauració i d'artesania local, on la gent podrà gaudir del previ i el post concert. Per altra banda, també es podrà fer un passeig musical cap a l'ermita vella, que es vestirà de gala per transportar-nos als orígens de la Pobla.

Les entrades, que ja estan en vies d'esgotar-se, es poden adquirir físicament a la Fàbrica CTretze o en línia a través del lloc web Wegow

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació