Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

Neix al Pallars Jussà una marca de roba solidària i responsable

Es tracta de Dinnasiré, un projecte empresarial impulsat per la gambiana Maimona Camara que destinarà part dels beneficis a persones migrants en situació complicada

Redacció Tremp | 10 d'agost de 2021 a les 12:16
Dos models mostren algunes de les peces de roba a la venda | CEI Pallars Jussà
L'emprenedoria al Pallars segueix aconseguint casos d'èxit a través del servei d'assessorament del CEI Pallars Jussà. És el cas de Maimona Camara, una jove emprenedora de Tremp, originària de Gàmbia, que ha fusionat les seves arrels amb el món occidental, on ella s'ha format com a persona i empresària.

La jove impulsora de l'ecommerce Dinnasiré confecciona a mà la roba amb teles d'estil ètnic africà amb un tall occidental. La seva roba és el producte de la fusió entre Àfrica i Europa amb un estil innovador, modern i purament artesanal. Tota la roba es produeix a Lleida i es ven a tot el món.

A més, per tal d'honorar les seves arrels, part dels beneficis de les vendes es destinen a persones migrants en situació complicada, convertint-lo en un projecte solidari i socialment responsable.

Els centres empresarials que formen part de la xarxa CEI, amb el suport de la Diputació de Lleida i els consells comarcals, són una eina per impulsar l'emprenedoria i la innovació en el teixit empresarial del territori i contribuir a la transformació de les terres de Lleida, Pirineu i Aran.
 
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació