Divendres, 19 d'abril de 2024
os bru

La Casa de l'Os Bru d'Isil ofereix visites als ramats de Bonabé

El museu vol donar una visió més transversal sobre el territori amb visions més crítiques sobre l'os

Redacció Isil | 10 d'agost de 2021 a les 10:30
Imatge d'una de les activitats organitzades per la casa museu | Casa de l'Ós Bru
La Casa de l'Os Bru dels Pirineus d'Isil amplia aquest estiu la seva programació amb una nova agenda d'activitats més dinàmica i amb una visió transversal del territori. A banda de l'exposició permanent, el centre interactiu sobre la vida de l'os bru també oferirà durant aquest agost visites de ramats a la Vall de Bonabé.

Amb la companyia d'un guia, es podrà visitar el vaquer per tal de conèixer de primera mà les particularitats del seu ofici i de la ramaderia extensiva. La Casa de l'Os també ofereix rutes per descobrir la flora i seguir el rastre de la fauna del territori, així com altres activitats d'educació mediambiental

L'objectiu de la campanya és fer créixer el museu per consolidar-lo com un centre d'interpretació integral de la Vall de Bonabé i que tingui en compte àmbits ineludibles del territori com la ramaderia, la Reserva de Caça i el patrimoni cultural, industrial i natural.

Projecte d'impuls


La Casa de l'Os Bru està dirigida per la Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) d'Isil i Alós, amb la col·laboració de l'associació Trenca i la Universitat de Lleida. La gestió del dia a dia va a càrrec d'Obaga Activitats, empresa local amb més de 20 anys d'experiència en activitats d'educació ambiental.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació