Dimecres, 24 d'abril de 2024
ple municipal

Tremp tindrà un punt de càrrega de bicicletes elèctriques i un «pump truck»

Durant el ple extraordinari s'ha fet efectiva la renúncia d'Anna Ritz com a primera tinent d'alcalde i regidora

Redacció Tremp | 9 d'agost de 2021 a les 12:11

L’Ajuntament de Tremp ha aprovat en el darrer ple extraordinari la instal·lació d'un punt de càrrega per a bicicletes elèctriques, així com d'un circuit per a bicicletes i monopatins o pump track a la zona del pavelló del Juncar. La primera comptarà amb una inversió de 14.300 euros i la segona de 30.000 euros, partides que ja s'han afegit als pressupostos del 2021.

Respecte al punt de càrrega, l'alcaldessa, Maria Pilar Cases, ha explicat que van demanar una subvenció de 6.000 euros per aquest equipament i que Tremp "serà una de les primeres ciutats" en disposar d'aquest servei.

Durant el ple també es van aprovar dos convenis de col·laboració amb Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), l'empresa pública que gestiona l'Hospital Comarcal del Pallars, i amb el Geoparc Orígens, a qui l'ajuntament cedeix un pis per al personal de suport. Per altra banda, es va aprovar per unanimitat la modificació del catàleg de llocs de treball on s'amortitza la plaça d'auxiliar administratiu i es crea una plaça de tècnic de gabinet i comunicació.
 

Imatge del ple municipal celebrat el passat 2 d'agost Foto: Ajuntament de Tremp


A continuació, amb els set vots a favor de l’equip de govern -ERC i Junts per Tremp- i els sis en contra dels regidors de Compromís per Tremp (CxT), es va aprovar la modificació puntual de la delimitació de la trama urbana consolidada de Tremp, on es planteja ampliar en sis sectors les zones per instal·lar grans àrees comercials.

Pel que fa a les diferents mocions, el ple va donar suport unànime a la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030 presentada pel grup de Compromís per Tremp. També es va aprovar una moció sobre la ressonància magnètica a l'Hospital del Pallars, presentada per l'oposició, un servei que ajudaria a aconseguir diagnòstics de qualsevol estudi d'extensió.

Anna Ritz fa efectiva la seva renúncia


Finalment, la primera tinent d'alcalde i regidora de Junts per Tremp, Anna Ritz, va fer efectiva la seva renúncia. Ritz, que va anunciar la decisió el passat 9 de juny, deixa l'acta per "motius estrictament personals". En el discurs de comiat, i visiblement emocionada, ha dit que "ser regidora ha estat una etapa i no una forma de vida" i ha desitjat sort i encerts al seu substitut, Josep Maria Puigarnau.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació