Dijous, 25 d'abril de 2024
camp de treball

El poble de Burg acull el primer camp de treball jove «Art i Natura»

La iniciativa, impulsada per l'Associació LERA, té lloc entre els dies 17 i 25 de juliol

Redacció Burg | 23 de juliol de 2021 a les 10:28
Imatge dels joves participants en el camp de treball | Associació LERA
Un total de 13 joves, quasi tots del Pallars Sobirà, participen des del 17 al 25 de juliol en un camp de treball d'aprenentatge i experimentació al poble de Burg, al municipi de Farrera. Es tracta d'una iniciativa organitzada per l'Associació LERA (Laboratori d'Expressió Rural Artística) que compta amb el suport de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà i que uneix natura i ciència amb art i experimentació.

Les activitats estan estretament lligades a l'entorn natural i social de la Coma de Burg, una vall pallaresa inclosa al Parc Natural de l'Alt Pirineu, i on es poden trobar gran part dels ecosistemes de muntanya, de prats de dall a boscos frondosos. Un paratge, a més, on cultura i art hi són presents durant tot l'ant amb diferents activitats i artistes que hi viuen, i amb la presència de referents culturals com el CAN de Farrera o l'espai Dansa Natura.

El camp de treball jove Art i Natura és un programa d'activitats d'educació en el lleure amb un servei de dinamització cultural local amb l'objectiu d'oferir als adolescents d'entre 12 i 16 anys l'accés a oportunitats educatives d'art i ciència. L'organització subratlla que es vol crear un espai de coneixement i creixement personal i col·lectiu per tots els joves que hi participin. 

L'Associació LERA és una entitat privada sense ànim de lucre que aglutina professionals de l'àmbit artístic i creatiu del Pallars Sobirà i que té com a objectiu la difusió i promoció de les arts, la cultura i l'edució. Per altra banda, la iniciativa del camp de treball és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Farrera, que ha facilitat unes instal·lacions òptimes, l'Associació i espai Dansa Natura, que ha cedit materials, i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort, que a través de l'Oficina Jove han finançat una part important del projecte.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació