Dissabte, 20 d'abril de 2024
camp de treball

Lladorre acull el camp de treball del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet

Entre el 22 i el 28 de juliol el municipi també serà la seu dels campaments del Casal dels Infants de Salt

Redacció Lladorre | 21 de juliol de 2021 a les 11:58
Els joves del camp de treball han ajudat a adequar i desbrossar camins | Tavascan
El municipi de Lladorre ha acollit durant una setmana 50 nois i noies del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet. D'aquests, 30 han fet campaments i 20 han estat al camp de treball en col·laboració amb la brigada municipal. Els joves, que han estat al municipi del 12 al 19 de juliol, han fet sortides i excursions per conèixer punts d'interès de Lladorre i el Parc Natural de l'Alt Pirineu, així com activitats de lleure. 

També han ajudat a adequar i desbrossar camins i zones d'interès del municipi, com ara el castell de Tavascan. La segona tongada portarà a Lladorre una trentena d'adolescents del Casal dels Infants de Salt, que faran campaments del 22 al 28 de juliol. Els campaments i camps de treball a Lladorre són una oportunitat molt important per als adolescents i joves que hi participen, ja que els permet sortir del seu entorn urbà i gaudir d'un entorn natural únic que els resulta molt poc accessible en el seu dia a dia.

38 anys lluitant contra l'exclusió social


El Casal dels Infants és una associació nascuda l'any 1983 al barri del Raval de Barcelona, impulsada per veïns i veïnes davant la greu situació d'exclusió social que patien nois i noies del barri. Des d'aleshores, l'entitat ha seguit fent costat a infants i joves en situació de vulnerabilitat, apostant per l'educació com a eina de transformació social i amb el convenciment que qualsevol persona pot tirar endavant si se li garanteix l'acompanyament adequat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació