Divendres, 26 d'abril de 2024
circ

El circ, protagonista del primer «Estivalet cultural» de Talarn

L'espectacle 'Welcome to my head' de la companyia de circ Kerol ha reunit més de 150 persones

Redacció Talarn | 20 de juliol de 2021 a les 12:14
Talarn ha fet una clara aposta per donar a conèixer el circ al Pallars durant els últims anys | Ajuntament de Talarn
Talarn ha acollit aquest passat divendres l'espectacle Welcome to my head, de la renombrada companyia de circ catalana Kerol. L'acte s'emmarca en la primera edició de l'Estivalet cultural de Talarn, un festival que enguany ha apostat per les arts escèniques i que pretén ser un dels motors culturals de la comarca.

La representació, amb molt bona acollida entre les més de 150 persones que van assistir a l'obra, va destacar per l'acurada utilització de l'art del beatbox, l'habilitat d'imitar sons amb la boca. Els malabarismes excèntrics combinats amb un ritme frenètic van fer que l'espectador sortís amb la sensació d'haver viscut una experiència única.


Tots els espectacles de l'Estivalet cultural de Talarn formen part del projecte Pobles de Circ, finançat pel Departament de Cultura de la Generalitat i coordinat per l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya. Aquesta iniciativa té com a objectiu fer arribar programació de circ a pobles amb poca població d'arreu del territori català.

Des de fa uns anys, Talarn ha fet una clara aposta per donar a conèixer el circ al Pallars, amb l'organització de la Fira del Circ de Talarn, que enguany ha celebrat la seva 10ª edició i en la que és habitual es realitzi una jornada de circ per a escolars de la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació