Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp demana a la població que «no es mogui del municipi» durant el toc de queda

El consistori fa una crida a la responsabilitat del veïnat perquè eviti la picaresca i compleixi amb les mesures per contenir la pandèmia

Jordi Ubach Llorens Tremp | 16 de juliol de 2021 a les 12:11
Vista general de Tremp des de Talarn | Gustau Erill
L’Ajuntament de Tremp ha fet una crida a la població perquè compleixi el toc de queda anunciat dimecres al municipi, encara pendent d’aprovació. L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha demanat al veïnat que respecti aquesta decisió i que no es mogui del municipi entre la 1h i les 6h de la matinada. “Cal evitar la picaresca i desplaçar-se a altres indrets, perquè estaríem traslladant el problema a un altre municipi”, ha assenyalat Cases, que també recomana l’ús de la mascareta a l’exterior, encara que actualment no sigui obligatori.


Aquest divendres al matí s’ha celebrat a Tremp la comissió de seguiment Covid-19, on s’ha informat que, ara mateix, malgrat la trentena de casos actius al municipi, tots els focus estan sota control. S'ha descartat, per tant, aplicar mesures addicionals a la ciutat, on aquest divendres consten dos persones ingressades amb coronavirus a l’Hospital del Pallars. Però cal estar alerta. Segons ha afirmat l’alcaldessa, la variant Deltaes transmet molt fàcilment”, fins al punt que en només 15 minuts, a l’exterior i a menys de dos metres d’un focus de contagi, una persona sana pot infectar-se.


Davant l’increment de positius de Covid-19 de les últimes setmanes, l’Ajuntament de Tremp recorda que és important seguir totes les mesures de prevenció per evitar l’expansió del coronavirus. El consistori ha fet una crida a la responsabilitat dels veïns i veïnes perquè compleixin amb les mesures per contenir la pandèmia. "Com més ens protegim, més ràpid passarem el tràngol”, ha assegurat Cases. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació