Dissabte, 20 d'abril de 2024
caiac

Les competicions de caiac tornen a Sort malgrat les noves restriccions

Les proves de la Copa d'Espanya de joves promeses tindran lloc durant aquest cap de setmana en el marc del 57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

Redacció Sort | 16 de juliol de 2021 a les 11:09
Imatge d'arxiu d'una prova de caiac realitzada a Sort | Ajuntament de Sort
El camp de regates de Sort serà la seu de la Copa d'Espanya de Joves Promeses de caiac durant aquest cap de setmana. El passat dimecres la capital del Sobirà ja va acollir la Copa Catalana de la mateixa modalitat malgrat les noves restriccions anunciades pel Govern. Tot i les circumstàncies, l'organització espera que "les aigües del Noguera Pallaresa s'omplin de més color” en el marc del 57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa.

Les proves de la Copa d'Espanya començaran dissabte a les 10 del matí, mentre que les finals es realitzaran el dia següent a partir de les 9:30h. Finalment, el lliurament de medalles tindrà lloc a les dos del migidia. Aquestes no seran, però, les úniques competicions de caiac que se celebraran a Sort durant aquest estiu. Entre els dies 6 i 8 d'agost també està prevista l'organització del Campionat d'Espanya d'eslàlom olímpic.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació