Dijous, 25 d'abril de 2024
dansàneu

El Dansàneu ajusta alguns horaris per complir amb les mesures sanitàries

El canvi afecta quatre actuacions nocturnes per tal que finalitzin abans de les 00:30h

Redacció Esterri d'Àneu | 15 de juliol de 2021 a les 10:29
Imatge d'una actuació de l'edició passada del Dansàneu | ACN
La 30a edició del Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, ha hagut d'ajustar els horaris d'alguna de les seves actuacions per tal de complir amb les mesures sanitàries. La modificació afecta quatre actuacions nocturnes per així ajustar-se al tancament de totes les activitats a les 00:30h decretat pel Govern aquest passat dilluns.

Les activitats afectades per aquest avançament de mitja hora són, en primer lloc, el concert de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, el dimarts 27 de juliol a l'església de Santa Maria d'Àneu, que passarà de les 23h a les 22:30h. També es veurà afectada la nit d'homenatge a la cantautora i activista Teresa Rebull del dia 28, que finalment també reprogramat per a les 22:30h.

De la mateixa manera, els horaris del concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, així com els de l'estrena de Tradere i del concert de Mishima, també s'han vist modificats. Igualment, també s'ha canviat l'activitat vinculada als tastos per adaptar-la a la normativa vinculada al consum en l'espai públic habilitat.

Si bé s'eliminaran algunes accions puntuals, es manté la celebració del Tastàneu el dijous 29 de juliol a les 22h a la plaça Major de Borén i s'adequa a la normativa vigent. En aquest sentit, el festival recorda que el tast se servirà en un espai exterior, de manera individual, en taules i amb els comensals asseguts.

Per altra banda, les persones que a causa d'aquesta modificació horària desitgin la devolució de la seva entrada poden adreçar-se al correu electrònic dedicat a les reserves, sol·licitar la devolució directament a la seu del Consell Cultural de les Valls d'Àneu, o bé contactar amb el Dansàneu a través de les seves xarxes socials.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació