Divendres, 26 d'abril de 2024
gossos

La «Rialp Summer Agility Competition» reprèn la competició amb gossos més important d'Europa

L'esdeveniment s'ha convertit en tot un referent per als amants d'aquesta activitat

Redacció Rialp | 13 de juliol de 2021 a les 10:53
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, durant la presentació de la competició | Diputació de Lleida
Rialp acollirà entre els dies 4 i 8 d'agost la Rialp Summer Agility Cup 2021 amb una participació de 450 gossos per dia procedents de diversos indrets d'Europa. Organitzada pel Club Agility Ciutat Comtal, i en col·laboració amb l'Ajuntament de Rialp i la Diputació de Lleida, la prova comptarà amb la participació d'inscrits de Portugal, França, Suïssa, Bèlgica, Itàlia, Hongria i Països Baixos, així com d'"agilitistes" espanyols i catalans.

La tercera edició de la prova ha estat presentada aquest dilluns a la sala de premsa de la Diputació, a càrrec del vicepresident Antoni Navinés, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el president del Club Agility Ciutat Comtal, Carles Fortuny. L'edició del 2020 finalment va ser suspesa a causa de la Covid-19.


L'escenari permetrà el muntatge de quatre pistes, de manera que es facilita la competició simultània de quatre participants a la vegada. Com en anteriors edicions, l'organització ha previst un espai per a caravanes, amb preses de llum i aigua, lavabos i bar, a més d'un camp d'entrenament i zones de refresc per als gossos.

El batlle de Rialp, Gerard Sabarich, ha explicat que la competició reforça el municipi des de l'àmbit turístic, tot i celebrar-se durant la millor època de l'any pel territori. A més, s'ha mostrat convençut que l'aposta per aquest i d'altres esdeveniments tindran el seu retorn en el futur. Per la seva banda, Carles Fortuny ha assegurat que es tracta de la competició més important del sud d'Europa, i que s'ha convertit en tot un referent per als amants d'aquesta activitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació