Divendres, 26 d'abril de 2024
visita institucional

José Crespín visita Esterri de Cardós i l'empresa Roc Roi de Llavorsí

El subdelegat del govern espanyol a Lleida ha mantingut una reunió per conèixer el dia a dia del municipi

Redacció Esterri de Cardós | 6 de juliol de 2021 a les 11:11
José Crespín al costat de l'alcalde d'Esterri de Cardós, Joel Orteu | Subdelegació del govern
El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest dilluns el municipi d'Esterri de Cardós, un dels pobles més petits de la demarcació de Lleida. Crespín ha estat rebut per l'alcalde, Joel Orteu, amb qui ha fet un recorregut pel municipi i ha mantingut una reunió de treball per conèixer el dia a dia de la població i els projectes del consistori.

En aquest sentit, Crespín s'ha referit a la importància i a la necessitat de conèixer de primera mà els municipis de la província per tal de poder "tenir un coneixement de la realitat, de les seves necessitats i dels seus projectes per poder treballar pel conjunt de la ciutadania i generar i establir un bon engranatge amb les seves institucions".

Posteriorment, el subdelegat ha visitat l'empresa d'esports d'aventura Roc Roi de Llavorsí. Creada l'any 1996, l'empresa s'ha convertit en un dels principals reclams de la comarca per a la pràctica d'un ampli ventall d'activitats, moltes de les quals al riu Noguera Pallaresa. Crespín ha assenyalat "la importància d'una empresa que apropa al ciutadà a la natura i que ho fa respectant el medi ambient".

Amb aquesta visita al Pallars Sobirà, Crespín ha mantingut un total de 189 reunions de treball amb alcaldes i alcaldesses de Lleida des de que va assumir el càrrec ara fa tres anys, al juliol de 2018. A més, durant aquest període ha visitat 154 dels 231 municipis de la província, xifra que representa el 67% dels municipis de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació