Diumenge, 28 d'abril de 2024
coronavirus

Brot de coronavirus a les Valls d'Àneu que afecta 14 persones

S’ha originat en un grup de joves i en un hotel, mentre que al Pallars Jussà un restaurant de Salàs de Pallars ha hagut de tancar portes per casos de Covid-19

Jordi Ubach Llorens Esterri d'Àneu | 2 de juliol de 2021 a les 12:42
Imatge del poble d’Esterri d’Àneu | Aigüestortes Càmping Resort
Les Valls d’Àneu pateixen un brot de coronavirus que afecta 14 persones, segons les dades del Departament de Salut d’aquest divendres. Pallars Digital ha pogut confirmar que existeixen dos brots actius, un que s’ha generat en un grup de joves i l’altre en un hotel de la zona. La major part dels 14 positius es concentren a Esterri d’Àneu, que en suma 9, mentre que Alt Àneu (3) i la Guingueta d’Àneu (2) acaparen la resta.


A més, segons les mateixes dades fetes públiques aquest divendres per la conselleria, consten dos persones hospitalitzades, una del Pallars Jussà i una del Pallars Sobirà. El Pallars Sobirà, amb els 14 casos de les Valls d’Àneu, té actualment un risc de rebrot molt alt (904). Al Jussà, amb tres casos, és baix (17), tot i que la tendència empitjorarà a curt termini, ja que els últims tres dies s’han produït 9 contagis. Es tracta d’uns positius que no computen a les xifres oficials perquè no estan consolidats. Perquè així sigui, han de passar tres dies, segons el protocol de Salut.

El brot de les Valls d’Àneu, però, no és l’únic que pateix el Pallars en aquests moments. A Salàs de Pallars, segons ha pogut saber aquest diari, un restaurant ha hagut de tancar les seves portes per casos de Covid-19.

Crida a respectar les mesures


Davant l'augment de casos de contagi per Covid-19 al municipi, especialment entre la població més jove, l'Ajuntament d’Esterri d’Àneu ha recordat a tothom la importància de seguir respectant les mesures de seguretat tant en interiors com en exteriors.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació