Dijous, 25 d'abril de 2024
pressupostos participatius

La Pobla de Segur posa 5.000 euros a disposició dels joves del municipi

És el quart any que el consistori convoca els pressupostos participatius, destinats als joves de 12 a 29 anys

Redacció La Pobla de Segur | 2 de juliol de 2021 a les 10:49

L'Ajuntament de la Pobla de Segur torna a preguntar als joves del municipi en què volen invertir fins a 5.000 euros dels pressupostos de la partida de Joventut. Aquest és el quart any en que el consistori convoca els pressupostos participatius, un procés de democràcia directa destinada a joves de 12 a 29 anys empadronats al municipi o que hi tinguin algun vincle. Els interessats podran enviar una proposta de fins a 1.500 euros fins el diumenge 4 de juliol mitjançant aquest formulari.

El dijous 8 de juliol se celebrarà una assemblea de joves per decidir quines de les propostes es duran a terme durant el segon semestre de 2021. Per fer-ho, cada jove haurà de presentar una proposta i explicar-la als assistents, i a continuació es realitzarà una votació en grup i una individual. Les propostes més votades seran les escollides i la persona que l'haurà proposat serà l'encarregada de liderar-la i organitzar-la, amb el suport del Servei de Joventut de l'ajuntament.

La regidora de Joventut, Sílvia Servent, ha assegurat que preguntar directament als joves "és un exercici de responsabilitat social, de democràcia directa per implicar-los plenament en les dinàmiques socials dels municipi". Servent ha lamentat que la pandèmia hagi endarrerit aquesta convocatòria fins a l'estiu, però preveu que "la participació i les propostes presentades estiguin als nivells dels darrers anys".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació