Dijous, 18 d'abril de 2024
turisme

El telefèric de la Vall Fosca inicia la temporada amb la venda «online» de bitllets

El servei donarà el tret de sortida aquest divendres i estarà obert fins el 29 de setembre

Redacció La Torre de Capdella | 1 de juliol de 2021 a les 10:03
Imatge d’arxiu del telefèric de la Vall Fosca | Ajuntament de la Torre de Capdella
El telefèric de la Vall Fosca, que dona un accés únic i singular al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, començarà la temporada aquest divendres, 2 de juliol, i estarà actiu fins al 29 de setembre. L'any passat, tot i la pandèmia, el telefèric va portar uns 20.000 passatgers. Com a novetat, aquest any s'incorpora la venda online de tiquets, que permet fer la reserva d'horaris. Amb el mateix sistema, també es podran adquirir les entrades per al Museu Hidroelèctric de Capdella.

El Parc Nacional d'Aigüestortes també obrirà les portes del centre d'informació a la cota 2.000 a Estany Gento, on es podrà visitar l'exposició permanent, rebre informació i participar en les visites guiades que s'hi ofereixen. Per altra banda, el Bus del Parc tornarà a donar servei diàriament per tercer any consecutiu des de la Pobla de Segur a Sallente.

Com cada any, a més, s'oferirà servei de bar i restaurant, tant al peu del telefèric, a la cota 1.750, com a l'arribada a Estany Gento, a la 2.000. El telefèric també serà el protagonista del 6è Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus, que se celebrarà del 15 al 18 de juliol, i que inclou activitats vinculades amb el telefèric i el Parc Nacional, com ara una observació del cel nocturn a més de 2.000 metres o una activitat d'orientació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació