Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG JUNY: Ja coneixem el guanyador de la «Testeta» de ceràmica de La Santolina!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 30 de juny de 2021 a les 16:55
Aconsegueix amb Pallars Digital una autèntica Testeta | La Santolina / PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig del mes de juny, consistent en una Testeta de La Santolina. Es tracta d'un test de ceràmica que és molt més que un producte. És un projecte social que vol inspirar a totes aquelles dones que han superat situacions difícils o que tenen alguna persona propera que està passant per un moment complicat. A més, la Testeta ve acompanyada d’una postal Cultiva la teva llavor de La Santolina. 

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al migdia, ha estat Josep M. (Tordera). Enhorabona!

La Santolina, fang i natura de la mà


La Santolina és el projecte de l’Andrea Vives, a qui podreu trobar a la Vall Fosca enmig de santolina silvestre i argila. Des de ben petita el fang alimenta el seu ésser creatiu i la fa partícip dels elements fonamentals de la vida: terra, aigua, aire i foc. Compartir aquesta experiència i veure com cadascú connecta de maneres diferents amb la ceràmica és un dels motius dels seus tallers al Cau de l’Art, a la Pobla de Segur, on ha elaborat propostes de tallers i monogràfics per a totes les edats.
 

La Santolina imparteix tallers de ceràmica al Pallars. Foto: La Santolina


A banda de fer tallers i productes utilitaris, arran d'una experiència personal, va néixer la Testeta. Un símbol de sororitat, curació i alliberament on s'hi pot plantar vida. Perquè de les vivències més dures sempre se’n poden extreure coses precioses. 

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 86 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: juliol


El proper sorteig tindrà lloc el mes de juliol, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació