Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp celebra un acte de comiat en record de les víctimes de la Covid-19

L’acte ha tingut lloc al cementiri, davant de l'espai per a la memòria inaugurat el passat mes de març

Redacció 21 de juny de 2021 a les 09:37
Imatge de l’acte de comiat a les víctimes de la Covid a Tremp | Ajuntament de Tremp
El cementiri de Tremp va acollir divendres un acte homenatge per a les víctimes de la Covid-19 del municipi, un dels més castigats per la pandèmia. Amb la situació sanitària més estable, l'Ajuntament de Tremp ha organitzat aquest senzill acte per traslladar el suport, la solidaritat i l'acompanyament a totes les persones que han patit les conseqüències de la malaltia.

La pandèmia va recaure cruelment sobre la ciutat, especialment amb el brot a la residència Fundació Fiella, que es va endur la vida de 61 persones, i molts ciutadans no van poder acomiadar-se dels seus éssers estimats. Per aquest motiu, fa tres mesos es va crear un espai per al record al cementiri municipal, on arribés el caliu de la ciutat a totes les persones que han patit una pèrdua en una situació que encara ho ha fet tot més difícil.


L'acte ha comptat amb l'acompanyament dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i la lectura de dos poemes a càrrec de familiars de les víctimes. La tinent d'alcalde, Anna Ritz, i l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, també han dedicat unes paraules d'agraïment i de suport, han agraït a la Serralleria Mall la donació de la placa commemorativa, així com l'aportació d'un detall floral de la Floristeria Violeta.

Tampoc no han volgut perdre l'oportunitat d'agrair als professionals essencials i a la ciutadania l'esforç col·lectiu realitzat durant tot l'epìsodi. Tal com ha expressat l’alcaldessa, "hem crescut com a ciutat i seguirem creixent perquè tenim la determinació, la força i la solidaritat per a fer-ho possible”.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació