16 d'abril de 2024
cultura

Arriba a Talarn l’«Estivalet» amb sis espectacles per omplir de cultura el municipi

Es durà a terme entre el 26 de juny al 18 de setembre i quatre dels sis esdeveniments formen part del projecte Pobles de Circ

Redacció 18 de juny de 2021 a les 11:22
L’actor d’Isona, Ivan Caelles, serà un dels artistes convidats a l’Estivalet | Dansàneu
L’Ajuntament de Talarn ha posat en marxa la primera edició de l’Estivalet, un esdeveniment cultural format per sis espectacles de circ, teatre i monòlegs entre el 26 de juny i el 18 de setembre que “ompliran de cultura” la població pallaresa. Dels sis esdeveniments programats, quatre formen part del projecte Pobles de Circ, del què Talarn forma part des de l’edició d’enguany. Totes les activitats, excepte una, es realitzaran a la pista poliesportiva de la zona esportiva Les Vinyes, amb aforament limitat, motiu pel qual caldrà fer inscripció prèvia.
 
La primera actuació tindrà lloc el 26 de juny amb la interpretació per part de l’actriu Beatriz Insa de La dona sola, de Dario Fo i Franca Rame. El 16 de juliol serà dia de malabars i habilitats inusuals de la mà de la companyia Kerol amb Welcome to my head. El dia 30 del mateix mes serà el torn de la companyia Seon amb Infinit, que potrarà a Talarn acrobàcia dansa i humor per a petits i grans.

Ja a l’agost, el dia 13, l’actor pallarès Ivan Caelles interpretarà el monòleg teatral Poldo, inspirat en l’obra de Jaume Cabré, que aborda el tema de les fosses de la guerra civil. Una setmana més tard, el dia 20, la companyia Los Galindos oferirà a l’ermita de Sant Sebastià l’espectacle per a majors de 12 anys MDR (Mort de Riure), on tres pallassos s’enfrontaran a un gir inesperat. Per últim, el 18 de setembre, la companyia Tita8lou portarà l’espectacle Kalabazi.


 Consulta el programa de l’Estivalet 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació