Dissabte, 20 d'abril de 2024

El CF Pobla trenca la mala ratxa empatant contra el Vilanova de la Barca (2-2)

El CB Tremp tanca la temporada amb derrota al Juncar contra el Mollerussa (43-52)

Tomàs Garcia Espot 21 de juny de 2021 a les 10:06
Miquel Molleví va ser l'autor dels dos gols del conjunt poblatà | Tomàs G. Espot
Després de dos mesos sense puntuar, diumenge el CF Pobla va tornar a sumar després d'empatar contra el Vilanova de la Barca (2-2). Tot i que els poblatans es van posar per davant en el marcador als 15 minuts, els visitants van aconseguir capgirar el marcador abans del descans.

A la segona meitat, però, un Pobla més sòlid es va bolcar en atac i després de diverses jugades perilloses, Miquel Molleví va aconseguir la igualada a 20 minuts pel final. Amb aquest resultat els poblatans són catorzens a la classificació amb 11 punts i encara amb dos partits per disputar.

El CB Tremp s'acomiada amb derrota de la temporada

Per la seva banda, el Fa uns anys... CB Tremp va perdre en el seu darrer partit de la temporada contra el CB Mollerussa (43-52). Malgrat que els trempolins van aguantar el tipus durant la major part del partit, els visitants van ser superiors durant l'últim quart, fent inútils els 16 punts de Conti, màxim anotador del Tremp durant aquesta temporada.

El final de temporada també ha coincidit amb la dimissió de Jaume Catalan, president del club trempolí, que després de sis anys ha decidit abandonar el càrrec juntament amb la meitat de la junta directiva.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Categoria, grup 11-A