Dijous, 25 d'abril de 2024
vacunació

Marató de vacunació sense cita prèvia aquest dijous al CAP de Tremp

Està dirigida a persones d’entre 40 i 69 anys i només caldrà identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu

Redacció 16 de juny de 2021 a les 18:03
Exterior del CAP de Tremp | ICS
El Departament de Salut impulsa per demà dijous a Tremp una jornada de vacunació sense cita prèvia. Està dirigida a persones que pertanyin a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Tremp, d’entre 40 i 69 anys -nascuts entre els anys 1981 i 1952, que no hagin rebut cap dosi del vaccí, no tinguin cap cita programada i no hagin passat la Covid-19. L’ABS de Tremp dóna servei als municipis de Tremp, Isona i Conca Dellà, Sant Esteve de la Sarga, Castell de Mur, Llimiana, Gavet de la Conca, Talarn i Abella de la Conca.

Les persones interessades en vacunar-se sense cita prèvia a la capital del Pallars Jussà s’hauran de presentar al CAP de Tremp, de 19h a 20h, i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu, tal com el DNI. La vacuna que s’aplicarà és la monodosi Janssen, de Johnson & Johnson.

Aquesta serà la primera vegada que es faci una acció d’aquest tipus a la capital del Pallars Jussà. No a la Seu d’Urgell, on també s’ha programat una marató de vacunació, en aquest cas per divendres, de 16h a 19h, al mòdul del CAP, al costat del centre cívic. La capital de l’Alt Urgell ja va celebrar una primera marató l’11 de juny, on hi van participar 78 persones, tot i la forta pluja que va caure durant tota la tarda.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació