Dissabte, 20 d'abril de 2024
violència

Unes 150 persones es concentren a Sort contra les agressions de l’exhibicionista del Riuet

Els participants han mostrat el seu rebuig en una concentració davant l’Ajuntament de Sort

Redacció 14 de juny de 2021 a les 10:16
Imatge de la concentració a Sort | Rosa Talamàs
Unes 150 persones s’han concentrat aquest passat divendres al vespre davant l’Ajuntament de Sort per denunciar l’episodi de violència que es va produir el divendres dia 4, quan un veí de Sort de 55 anys va agredir dos persones, una de les quals menor d'edat, després de masturbar-se en públic davant d’un grup de menors prop del parc del Riuet. 

Sota el lema Prou agressions. No volem mesures, volem solucions, els concentrats han volgut donar suport als nens i nenes i per mostrar la intolerància davant aquestes actituds. Els veïns demanen la màxima implicació als Mossos d'Esquadra i a les instàncies judicials perquè aquests fets “s'acabin d'una vegada”. L’ajuntament va fer dijous una crida a la responsabilitat de la ciutadania “per deixar en mans de la justícia i vetllar per protegir als més febles” en casos com aquest.

Exhibicionisme i agressions


Els fets van tenir lloc el passat dia 4 prop del parc del Riuet quan un home de 55 anys, veí de Sort, va ser detingut per exhibicionisme davant de menors d’edat. L’home va masturbar-se davant d’un grup de menors d’edat, va agredir una menor i posteriorment, en una discussió relacionada amb els fets, va agredir a un adult amb gas pebre. 

Per tot això, tal com ja va avançar Pallars Digital, l’home ha estat condemnat com a autor d’un delicte d’exhibicionisme i també de dos delictes lleus de lesions per agressió, segons es desprèn de la sentència del judici ràpid efectuat el passat diumenge als jutjats de Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació