Divendres, 26 d'abril de 2024

Empat del CF Tremp i derrota del CF Pobla en la recta final de la lliga (3-3 i 4-3)

El CB Tremp cau a Mollerussa (67-51) i en futbol sala, el Guaja Aventuras es queda a les portes de l'ascens (3-5)

Tomàs Garcia Espot 14 de juny de 2021 a les 09:21
Un gol de Johnny al minut 85 va sentenciar l'empat en el darrer partit al Pedrasanta | Tomàs G. Espot
Jornada agredolça per als equips de futbol pallaresos. Diumenge el CF Tremp va aconseguir un empat agònic contra el Soses (3-3). Els trempolins van sortir adormits i van encaixar el primer gol arran d'un error defensiu. La reacció del Tremp no es va fer esperar amb un gol de Jordi Torra. Al minut 33, però, un altre error garrafal va suposar l'1 a 2.

Partit molt calurós i amb molta tensió a la segona meitat, on Johnny va aconseguir l'empat, que va ser respost immediatament per una diana del Soses. A falta de cinc minuts per al final, Johnny va marcar el gol de l'empat després d'uns minuts amb molta polèmica i duresa en les jugades. Això va provocar que al minut 87 el trempolí Xavier Verges fos expulsat arran d'una enganxada amb un rival.

Per altra banda, el CF Pobla va patir una nova derrota (4-3) al camp de l'Albagés. Els poblatans van arribar al descans guanyant per la mínima, però el cansament i el fet de només ser 11 jugadors va acabar passant factura. Així i tot, en la recta final els blanc-i-vermells empataven a tres al marcador, just abans de que els locals aconseguissin la victòria amb un gol in extremis.

El Fa uns anys... CB Tremp surt escaldat de Mollerussa

En bàsquet, el CB Tremp va caure a Mollerussa per 67 a 51. Tot i dominar en el parcial amb només cinc jugadors disponibles durant els dos primers quarts, els locals van aconseguir acostar-se al marcador durant la segona meitat. Al darrer quart, els de Mollerussa van ser una autèntica piconadora, anotant 23 punts i cedint-ne només sis als de Tremp. La setmana que ve, els trempolins es tornaran a enfrontar als del Pla d'Urgell al Juncar, en el que serà el darrer partit de la fase regular.

El Guaja Aventuras no fa els deures i se li escapa l'ascens

I en futbol sala, el Guaja Aventuras va perdre el partit decisiu de la temporada contra el Bellaguarda (3-5). Malgrat el gol inicial dels visitants, els trempolins van saber reaccionar i al descans empataven a dos. A la segona part van caure quatre gols més, però tres van ser a favor del Bellaguarda, que amb aquest victòria va aconseguir empatar a la classificació amb el Tremp. Malauradament, el gol average ha jugat en contra dels trempolins, que tot i jugar una gran temporada, no han pogut complir amb l'objectiu de l'ascens.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Categoria, grup 11-A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Divisió, grup 9