Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Les discoteques reobriran abans de Sant Joan amb pista de ball i sense distància

S'haurà de dur mascareta i es podrà consumir a l'interior dels locals, limitats al 50% d'aforament

Irene Montagut 12 de juny de 2021 a les 09:26
L'oci nocturn prepara una imminent reobertura amb pistes de ball i sense distàncies | ACN
El Govern de la Generalitat i la patronal de l'oci nocturn (Fercasarm) han acordat poder reobrir les discoteques i bars musicals el 21 de juny. L'horari d'obertura dels establiments serà fins a les 3:30h, ampliable fins a les 4h de la matinada, quan el Procicat doni llum verda definitiva.

Al 50% d'aforament a l'interior, amb pista de ball, sense distància de seguretat i amb mascareta. Aquests són els quatre punts més destacats de la imminent reobertura de l'oci nocturn que, en molts casos, fa més de 15 mesos que està amb les persianes abaixades. 

Els plans inicials del Govern, però, s'han vist modificats. Hi ha una novetat: a la pista de ball no serà necessari estar amb el grup bombolla. Una restricció que, de fet, era difícil de respectar, tenint en compte que no hi haurà distàncies a la zona de ball.

El pla de reobertura també inclou la possibilitat de poder consumir begudes fora de la pista de ball i, per tant, a l'interior dels locals. Així doncs, tots els establiments hauran de tenir la zona de ball delimitada per evitar que hi hagi gent amb mascareta i sense en un mateix entorn. 

Més canvis: equipaments esportius


El Procicat també ha anunciat canvis en les restriccions que afecten els gimnasos i equipaments esportius. A partir del dilluns 14, aquests equipaments no requeriran cita prèvia. L'aforament en aquests espais seguirà sent del 70%, però la mesura se substitueix per un control d'accés amb registre per controlar la traçabilitat de contactes.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació